Obloukovou halu zdobí nová multimediální tabule

Ve sváteční sobotu 28. října si premiéru v obloukové hale odbyla nová výsledková multimediální tabule, a to hned při čtyřech zápasech ligových týmů HBC Strakonice 1921. Její pořízení bylo součástí výměny nevyhovujícího osvětlení za nové moderní LED, které bylo instalováno před několika týdny.

Nová tabule je umístěna za brankou u šaten a výrazně zvýšila divácký i hráčský komfort. Dosud totiž v hale byla jediná výsledková tabule, a to malá na protější straně, která měla jen ty nejnutnější funkce. Nový scoreboard oproti tomu nabízí nové prvky jako jsou větší čísla, přehlednější členění, zobrazuje znaky a loga a především pak i portréty hráčů při vstřelení gólu (týká se zatím jen extraligy mužů).

Dosavadní výsledková tabule bude nyní sloužit už jen v nejnutnějších případech spíše jako záloha, protože i ta byla nahrazena jinou, menší „sestrou“ nové. Umístěna je nad starou tabulí a také ta je přehlednější a zobrazuje loga a snímky hráčů. Další novinkou pro diváky pak bude ještě nové efektové osvětlení.

 

Zdroj: www.hazenastrakonice.cz