Stolní tenisté si kolektivní výkon proti favoritovi budou pamatovat dlouho

Stolní tenisté TJ ČZ Strakonice Elektrostav přivítali o víkendu 21. – 22. října na domácích stolech družstva SKUŘ a Union Plzeň, přičemž zejména Union byl před tímto dvoukolem na prvním místě tabulky.

Strakoničtí hráči zvítězili proti SKUŘ jednoznačně po pěkném výkonu 10:3 (body Havlík Tomáš, Krejčí Ondřej a Kowal René po 3 a čtyřhra Havlík – Kowal) a proti favorizovanému Unionu 10:5 (body: Kowal René 4, Krejčí Ondřej 3, Končal Adam 2 a Vařečka Ondřej 1).

O hodnocení jsme požádali trenéra Vladimíra Havlíka: „Proti SKUŘ jsme splnili roli favorita a vyhráli jsme po přesvědčivém a velmi solidním výkonu. V neděli jsme se museli obejít bez Tomáše Havlíka laborujícího se zraněním a v tu chvíli jsme na koni rozhodně nebyli, zvláště po tom, co jsme prohráli obě čtyřhry. Musím však velmi pochválit Reného Kowala a Ondřeje Krejčího, kteří bezchybnými výkony dotáhli náš tým k vítězství, když za celý víkend ani jednou neprohráli, ale i Adam Končal a Ondřej Vařečka přidali důležité body. Myslím, že si naši hráči budou tento skvělý kolektivní výkon proti favoritovi pamatovat ještě hodně dlouho a určitě mají být na co pyšní.“

Strakonický tým poskočil na třetí místo tabulky jen s jednobodovou ztrátou na prvního.