Sportovec Strakonicka 2023: Jak si vedli zástupci TJ ČZ Strakonice?

V Městském kulturním středisku ve Vodňanech se ve čtvrtek 21. března večer uskutečnilo slavnostní vyhlášení tradiční ankety Sportovec Strakonicka za rok 2023. Mezi oceněnými byli rovněž tradičně zástupci spolku TJ ČZ Strakonice.

V kategorii dospělých jednotlivců skončil mezi desítkou nejlepších (bez určení pořadí kromě vítěze) házenkář Adam Nejdl, tahoun extraligového áčka. Ten se kvůli zranění akce nezúčastnil, cenu za něj převzal jeho bratr a spoluhráč Marek Nejdl.

V TOP 10 nechyběl ani stolní tenista TJ ČZ Strakonice Elektrostav Tomáš Havlík, který patřil mezi hlavní tváře druholigového, potažmo třetiligového družstva.

Dále byl A-tým házenkářů HBC JVP Strakonice 1921, účastník nejvyšší soutěže, oceněn mezi kolektivy dospělé kategorie, kde obsadil třetí pozici. Cenu přišli převzít Marek Nejdl a Martin Němec.

Na pódium zamířili také minižáci HBC, kteří byli oceněni v kategorii kolektiv roku mini mezi třemi nejlepšími bez určení pořadí. Zde došlo k zajímavé sázce. K mikrofonu byl vybrán jako nejlépe oblečený Viktor Švec, což ocenil moderátor večera Radek Šilhan, který ho vyzpovídal. A uzavřel s Viktorem sázku, jestli ve stejném oblečení půjde o den později i do školy. Viktor ji přijal. Jde o sto korun.