Stolní tenisté okusili poprvé hořkost porážky

O uplynulém víkendu odehráli stolní tenisté Elektrostavu Strakonice poslední dvoukolo základní části III. ligy, když v sobotu 23. 3. remizovali s Unionem Plzeň 9:9. Obě družstva nastoupili bez tří hráčů základní sestavy, o body se podělili P. Novotný 3, L. Zeman a O. Krejčí 2, čtyřhry. V nedělním utkání ve stejné sestavě naši hráči poprvé v soutěži podlehli kompletnímu mužstvu Sportovního klubu u řeky v poměru 6:10, body P. Novotný 4, O. Krejčí a M. Šťastný po 1.

Trenér Vladimír Havlík dal příležitost mladým hráčům „B“ družstva, které suverénně vyhrálo Jihočeskou divizi a tím si zajistilo pro příští sezónu účast ve III lize. Svoji kvalitu potvrdili mladí hráči ve složení J.Slapnička, O.Krejčí, L.Zeman, J.Vonášek, když 3 března obhájili titul krajských přeborníků družstev dorostenců a tím si opět zajistili účast na MČR.

V sobotu 6. dubna v 15:00 hod. čeká naše hráče na domácích stolech vrchol sezóny, play off o postup do II. ligy, čeká je soupeř z Rakovníka, kterého v základní části dvakrát porazili. Play off je však o něčem jiném, začíná se od nuly. Srdečně jsou zváni všichni příznivci stolního tenisu, jejich podporu budou naši kluci potřebovat.