V utkání jara stolní tenisté doslova vydřeli výhru

O uplynulém víkendu 9. – 10. března sehráli stolní tenisté TJ ČZ Strakonice Elektrostav veledůležité utkání, které jim s největší pravděpodobností určilo soupeře v play-off o postup do II. ligy, kterým by měli být hráči z Rakovníka.

Nejdříve v sobotu 9. března potvrdili roli favorita a přehráli hosty ze Střížkova v poměru 10:0. Body zajistily rovným dílem J. Slapnička. M. Brožek, A. Končal, Z. Soukup a čtyřhry.

V nedělním očekávaném utkání, které trvalo více než 4 a půl hodiny porazili El Niňo Praha „E“ v poměru 10:8, body J. Slapnička 4, M. Brožek a A. Končal 2, P. Novotný 1 a čtyřhra. Bylo sehráno 18 utkání na velmi vysoké úrovni, která měla parametry II. ligy. Průběh utkání se nevyvíjel pro domácí dobře, ti totiž prohrávali 2:6 a 5:8 a v tomto okamžiku asi nevěřil nikdo z přítomných v obrat.

Přesto naši hráči svojí nesmírnou bojovností zápas za podpory diváků otočili ve svůj prospěch, byl to krásný a pro mnohé přítomné nezapomenutelný zážitek. Všichni naši hráči podali velmi kvalitní a bojovný výkon, který byl na závěr odměněn dlouho trvajícím potleskem.

V posledním dvoukole 23. a 24. března zavítají naši hráči do Plzně, kde je čekají soupeři z Unionu a SKRUŘe.