Vítězná vlna stolních tenistů pokračuje

O posledním únorovém víkendu sehráli stolní tenisté TJ ČZ Strakonice Elektrostav dvě jihočeská derby, když v sobotu 23. února i bez své jedničky J. Slapničky, kterého nahradil Z. Soukup, porazili RUFU Bechyně v poměru 10:2. Body A. Končal 3, M. Brožek a Z. Soukup po 2, P. Novotný 1, čtyřhry. V nedělním okresním derby přehráli naši hráči Sokol Vodňany v poměru 10:1, když soupeř přijel jen se třemi hráči. Body P. Novotný 3, M. Brožek 2, J. Slapnička, A. Končal po 1 a 3x wo.

K zápasům trenér Vladimír Havlíka uvádí: „Tato dvě povinná vítězství jsou již za námi a my se budeme připravovat na utkání roku s ElNňem, které potřebujeme nutně porazit abychom se s nimi neutkali v play-off. Jinak za zmínku stojí slušný debut našeho hráče Z.Soukupa, jenž v utkání s Bechyní dvakrát bodoval.“

 

V dalším dvojkole 9. a 10. března v obvyklém čase v 15:00 a 10:00 hod. přivítá Elektrostav na svých stolech pražské týmy ze Střížkova a El Niňa. Příznivci stolního tenisu jsou srdečně zváni, obzvlášť v neděli se očekává stolní tenis na vysoké úrovni.