Stolní tenisté TJ ČZ Strakonice uzavřeli rok 2018

Stolní tenisté Elektrostavu se na Štěpána rozloučili s uplynulým rokem tradičním vánočním turnajem. Vedení oddílu a hráči vzpomenuli na zakladatele oddílu a uspořádalo již 63 ročník memoriálu Břetislava Kristka.

Turnaje se zúčastnilo 13 hráčů a 2 hráčky z oddílu TJ ČZ Strakonice Elektrostav. Turnaj byl rozlosován předsedou a místopředsedou oddílu, kterým patří dík za vzornou organizaci, do dvou skupin po 8 resp. 7 hráčích, když první čtyři postoupili do finálové skupiny a ostatní do skupiny o 9 až 15 místo. Celkem bylo odehráno na 2 vítězné sady 74 utkání vysoké úrovně, vždyť účastníci turnaje jsou členové oddílu, který po podzimní části okupuje 1 místo ve III. lize, 2 místo v Jihočeské divizi, 2 místo v Krajské soutěži a 1 místo v Okresním přeboru.

Svou kvalitu potvrdili hráči „A“ mužstva, kteří se umístili na předních místech, když turnaj vyhrál ten nejmladší Jakub Slapnička, následovaný Adamem Končalem a Lukášem Zemanem. Po vyhlášení výsledků se všichni sešli v malé hospůdce na tradiční párkové párty.