Stolní tenisté jsou k nezastavení, Libínu nedovolili ani bod!

Tak tohle je paráda! Stolní tenisté strakonického Elektrostavu neomylně kráčí za splněním cíle, který si před sezonou vytyčili. V plánu mají vyhrát třetí ligu a zajistit si účast ve vyšší soutěži. A po podzimní části na tom ani lépe být nemohou. Vyhráli totiž všech jedenáct duelů! Naposledy v sobotu 8. prosince smetli na svých stolech prachatický Libín 10:0.

• 11. kolo, sobota 8. prosince:

TJ ČZ Strakonice Elektrostav – TTC Libín Prachatice 10:0.

Body: Adam Končal, Lukáš Zeman, Jakub Slapnička 2, Petr Novotný, debly Jakub Slapnička – Petr Novotný, Adam Končal – Lukáš Zeman a WO 1.

Nebylo co řešit. Prachatice byly pro lídra soutěže snadným soustem, o čemž vypovídá i počet vyhraných setů v poměru 30:4… „Derby bylo jednoznačné od samotného začátku. Byl jsem až smutný z toho, jak k němu Prachatičtí přistoupili. V podstatě k nám přijeli prohrát a ani se nesnažili o to, aby to bylo důstojně. Hráli stylem, že je to nebaví a jeden zápas dokonce skrečovali. Nebyla to zrovna hezká podívaná na to, že se mělo hrát o špičku třetí ligy,“ pokrčil rameny strakonický trenér Vladimír Havlík.

Teď bude mít třetí liga měsíční pauzu, další zápasy jsou na programu až v sobotu 12. ledna, kdy čeká celek od Otavy odveta od prachatickým Libínem.

Stolní tenisté TJ ČZ Strakonice Elektrostav děkuji všem svým sponzorům za podporu v roce 2018, dále jim přejí klidné prožití vánočních svátků a do nového roku pevné zdraví a mnoho úspěchů.

 

Zdroj: Týdeník Strakonicko (www.jcted.cz)