Stolní tenisté pokračují ve vítězném tažení III. ligou

Stolní tenisté Elektrostavu Strakonice o víkendu 24. – 25.11. přivítali na svých stolech soupeře z Plzně. I přes neúčast Michala Brožka (nemoc), kterého nahradil Ondřej Krejčí porazili v sobotním utkání o první příčku Union Plzeň v poměru 10:5 , když se o body podělili J.Slapnička 4, A.Končal 3, P. Novotný 2 a čtyřhra. V nedělním utkání přehráli naši hráči SKUŘ Plzeň v poměru 10:3 a potvrdili tak roli favorita, body J.Slapnička 3, P.Novotný a A.Končal po 2, O. Krejčí 1 a čtyřhry. Skvělým výkonem se opět představil J. Slapnička, který o víkendu nepoznal hořkost porážky a jeho dosavadní bilance v soutěži 29:1 je doopravdy impozantní.

O hodnocení obou utkání jsme požádali trenéra Vladimíra Havlíka: „My jsme měli z těchto utkání veliké obavy, neboť bylo skoro jasné, že budeme muset nastoupit bez dvou hráčů základního kádru. To, že přeci jen nastoupí Adam Končal jsme se dozvěděli až v sobotu dopoledne a hodně se nám ulevilo. Chci tímto ocenit jeho přístup a poděkovat za jeho vůli pomoci týmu. Musím také pochválit ostatní členy družstva, že zvládli vypjatou atmosféru, která vždy provází boje o první příčku tabulky. Na závěr chci zvlášť pochválit Jakuba Slapničku , který odvádí opravdu kvalitní a spolehlivé výkony a je právem lídr našeho týmu.“

V posledním utkání podzimní části přivítají naši hráči 8. prosince na svých stolech Libín Prachatice. Tímto jsou na toto derby srdečně zváni všichni příznivci stolního tenisu.