Spanilá jízda stolních tenistů pokračuje

Stolní tenisté TJ ČZ Strakonice Elektrostav zvládli o uplynulém víkendu pražskou misi na výbornou a v soutěži pokračují bez ztráty kytičky.

V sobotním utkání naši hráči potvrdili roli favorita a vyhráli na stolech TJ Střížkov 10:3, když se o body podělili J.Slapnička, A.Končal 3, M. Brožek 2, P. Novotný 1 a čtyřhra. V neděli čekali na naše hráče mladíci z EL Niňa Praha „E“, kteří spolu s naším družstvem patří mezi dva hlavní konkurenty o postup do II.ligy. Hráči obou týmů předváděli skvělý stolní tenis, s kterým by se neztratili ve II. lize. Opět se potvrdilo, že náš tým je trenérem Vladimírem Havlíkem skvěle poskládaný, a i to rozhodlo o jeho vítězství 10:7. O body se postarali J.Slapnička 4, P.Novotný 2, A.Končal a M.Brožek po 1, čtyřhry. Skvělý výkon v obou utkáních opět předvedl J. Slapnička se skóre 7:0, jež soutěž dosud prošel s jedinou porážkou.

O hodnocení utkání jsme požádali trenéra Vladimíra Havlíka: „Do utkání s EL Niněm jsme nastoupili výborně a vyhráli jsme oba debly a po první sérii singlů jsme vedli až 6:1. Po té se domácí, kteří nastoupili v nejlepší možné sestavě, zázračně vzchopili a pod dojmem, že už nemají co ztratit, předváděli skvělý stolní tenis. V tuto chvíli nás podržel Jakub Slapnička, který suverénním a především zodpovědným výkonem nenechal nikoho na pochybách, že jsme přijeli na ELNiňo pro body. Díky ovšem patří i všem ostatním hráčům, kteří nepodlehli vypjaté atmosféře a dotáhli zápas do vítězného konce.“

V dalším dvoukole naši hráči přivítají na svých stolech týmy z Plzně, v sobotu od 15:00 hod. odehrají utkání o první místo s druhým Unionem a v neděli k nám v 10:00 hod. zavítají hráči SKUŘe. Tímto jsou srdečně zváni všichni příznivci stolního tenisu.