Áčko zaskočilo lídra, béčko udělalo krok k záchraně

Druholigové áčko bez své jedničky Tomáše Havlíka vybojovali v sobotu 25. ledna cennou remízu na stolech prvních Litoměřic. Výborný výkon podal Jakub Slapnička, který získal 4 body, další body přidali Petr Novotný 2, František Copák, Zdeněk Soukup po 1 a 1 x wo. V nedělním utkání 26. ledna zavítali naši hráči na stoly Liberce, kde nakonec po boji podlehli 8:10, body J. Slapnička 4, F. Copák a P. Novotný po 2. Velká škoda proher ve všech čtyřhrách.

Třetiligový tým bez dvou hráčů základní sestavy v sobotním utkání nestačil na hosty z Michle a prohráli 4:10. Po dvou bodech získali Ondra Krejčí a Lukáš Zeman. V neděli v plné sestavě přehrálo béčko hosty z TTC Praha Story-TLRS v poměru 10:5. Až do stavu 5:5 bylo utkání vyrovnané, pak rozhodla větší vůle domácích po vítězství. Body M. Brožek 4, O. Krejčí, D. Hýža po 2, L. Zeman 1 a čtyřhra.

O hodnocení jsme požádali trenéra Vladimíra Havlíka: „Tento víkend dopadl v podstatě podle našich představ, ba co více získali jsme bod za remízu na půdě prvních Litoměřic a i v Liberci jsme sahali po remíze. Musím samozřejmě vyzdvihnout výkon Jakuba Slapničky, který za celývíkend neprohrál a potvrdil tím , že jeho forma má vzrůstající tendenci. B-tým zvládl důležitý duel s týmem TTC Praha a já doufám, že tímto učinil rozhodující krok k záchraně.“

Za 14 dní o víkendu 8. – 9. února přivítá béčko na svých stolech soupeře z hlavního města Elizzu C a El Niňo D, áčko zajíždí na stoly Sparty Praha A a Sokola Bor A.